Pravi trenutak da postanete dio IT svijeta uz BESPLATAN kurs programiranja

Podijeli:
Izvor: ITAcademy

ITAcademy u Sarajevu nastavlja sa besplatnom obukom u najperspektivnijem sektoru današnjice. Kako je interesovanje za usavršavanjem u oblasti programiranja sve veće, ITAcademy ovog puta organizuje besplatan kurs Python programiranja.

Kurs Python programiranja počinje 19. jula i održavaće se u moderno opremljenim učionicama ITAcademy u centru Sarajeva, a možete ga pohađati čak i bez ikakvog predznanja. Sve što je potrebno da uradite jeste da se što prije prijavite putem ovog linka, jer je broj slobodnih mjesta ograničen.

Python – jednostavan programski jezik koji ima široku primjenu

Glavne karakteristike programskog jezika Python jesu jednostavnost, odnosno preglednost prilikom pisanja programa i lakoća sa kojom ga možete savladati. Programeri ovaj programski jezik svrstavaju u grupu omiljenih prije svega zato što nema komplikovanih koraka, a i proces pronalaženja i otklanjanja bagova nevjerovatno je brz.

Python ima široku primjenu u programerskom svijetu, a najčešće se koristi za izradu aplikacija i igrica, kao i za naučnu analizu podataka. O tome koliko je ovaj jezik rasprostranjen govori i činjenica da ga koriste i neki od najvećih internet domena na svijetu poput Googlea, Facebooka, YouTubea, Instagrama itd.

U ovoj oblasti odlično plaćen posao čeka na vas

Prema svim istraživanjima, IT sektor je ne samo najplaćenija već i najstabilnija oblast današnjice, a potražnja za novim IT stručnjacima je sve veća. Zato je ovaj kurs Python programiranja na ITAcademy idealna prilika da steknete čvrstu osnovu i pripremite se za ulazak u IT svijet.

Kako navode iz ove internacionalne ustanove, programeri su veoma traženi, a ovo zanimanje garantuje mogućnost brzog pronalaženja posla i sigurnu budućnost. Osim toga, stručnjaci za Python programiranje se mogu pohvaliti i odličnom zaradom, koja na mjesečnom nivou iznosi i do 3.160 KM.

Zbog svih pomenutih benefita, sada je pravo vrijeme da iskoristite ovu jedinstvenu priliku koju pruža ITAcademy i prijavite se za veoma koristan kurs Python programiranja! Do traženih programerskih znanja na kursu će vas voditi Zerina Mašetić, višegodišnji predavač i stručnjak za programske jezike, big data analitiku i machine learning. Da su kursevi poput ovih odlična prilika da primijenite ili unaprijedite svoju karijeru, dokazali su i zadovoljni polaznici ITAcademy kurseva:

– Prije pohađanja besplatnog kursa na ITAcademy nisam imao nikakva predznanja iz oblasti programiranja, a sada planiram dalje usavršavanje u oblasti IT-ja! Predavač na kursu je profesionalan, a savremena oprema znatno olakšava rad. Preporučio bih svakome, bez obzira na to da li voli IT zanimanja ili ne, da se prijavi za besplatan kurs, jer su benefiti mnogobrojni – izjavio je Marko Čeremidžić.

Izvor : ITAcademy

Školovanje koje vas priprema za najtraženija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za manje od 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima. Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva, koji vas obučavaju za novo zanimanje.

Osim praktičnih vještina, na ITAcademy steći ćete i prestižne internacionalne certifikate, koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

Uz to, kao polaznik ITAcademy dobijate i mogućnost da se preko Centra za razvoj karijere povežete sa najboljim poslodavcima širom regiona ili da svoje znanje primijenite u praksi u moderno opremljenim coworking hubovima, čije resurse možete koristiti potpuno besplatno.

Mnogim polaznicima ITAcademy je otvorila vrata za izgradnju uspješne IT karijere širom svijeta. Posjetite ovu stranicu i pročitajte njihove utiske!

Obezbijedite svoje mjesto na besplatnom kursu Python programiranja

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa iz Python programiranja mogu se prijaviti online, putem ove prijave. Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen, zato ne oklijevajte.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar