Cipele iz Banjaluke stižu na adresu supruge Donalda Trumpa

Vijesti 03. aug 201620:46 > 20:49
Reuters

Fabrika obuće "Bema" iz Banjaluke poslat će dva para cipela Melaniji Trump, supruzi Donalda Trumpa, kandidata za predsjednika SAD-a.

Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike kazao je da je ovaj čin znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim izborima.

“Moja ideja motivisana je zemljačkim razlozima i uvjerenjem da će se prljava kampanja, koja se vodi protiv Melanie Trump i njenog supruga, kod gospođe Trump probuditi poznati balkanski inat, koji će podstaći da se još više angažuje u predsjedničkoj kampanji i da uđe u Bijelu kuću” – istakao je Umičević za Nezavisne novine.

Fabrika obuće “Bema”, kako se ističe u saopštenju, napraviće jedne udobne cipele sa đonom od specijalne memorijske pjene da, kako naglašavaju, “Melanija može ’špartati’ Amerikom”, a da ne izgubi ništa od svoje elegancije.

Drugi par cipela će biti damske salonke od najkvalitetnije kože, koje će specijalno za nju kreirati dizajneri ove firme, kako bi u njima pobjednički ušetala u Bijelu kuću – stoji u saopštenju iz “Beme”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.