Mladen Ivanić o predstojećim izborima

Vijesti 11. aug 201622:34 > 22:36
N1

Počasni predsjednik Partije demokratskog progresa /PDP/ Mladen Ivanić izjavio je na večerašnjoj tribini u Kozincima kod Gradiške da je ova partija čvrsta u namjerama da na predstojećim lokalnim izborima ostvari dobar rezultat.

“Vrlo smo čvrsti u podršci načelniku Zoranu Latinoviću i uvjereni da će ponovo dobiti povjerenje građana. Daćemo svoj doprinos tome i očekujemo najbolji rezultat u Gradišci otkako postoji PDP”, naglasio je Ivanić.

 Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak istakao je da ova partija nikada nije snažno radila kao sada i imala tako dobar odziv građana na tribinama.

“Večerašnji skup u Kozincima pokazuje da nas čeka najbolji rezultat do sada na lokalnim izborima od svih prethodnih. Uvjereni smo u snažan rezultat u Gradišci i u još jednu pobjedu zajedničkog kanididata Zorana Latinovića”, rekao je Crnadak.

Predsjednik OO PDP-a Gradiška Milan Švraka rekao je da građani Republike
Srpske imaju pravo na bolju budućnost, bolje uslove života i bolji standard.

“Moramo stvoriti uslove da se ovdje bolje živi. Gradiška je u protekle četiri godine uspjela da smanji kreditno zaduženje, da poboljša infrastrukturu i u narednom periodu ćemo raditi na stvaranju boljih uslova za život kroz infrastrukturne projekte”, naveo je Švraka.

Načelnik opštine Gradiška Zoran Latinović očekuje da će i na predstojećim izborima dobiti podršku i obezbjediti kontinuitet vlasti.

“Ne mislim da će građani podržati politiku koja je već viđena, treba nam domaćinski odnos da opštinu izvedemo na puteve razvoja, povećanja privredne aktivnosti i zaposlenosti”, rekao je Latinović.

On je naglasio da stranke Saveza za promjene u Gradišci dobro funkcionišu i da očekuju dobre rezultate i na poziciji načelnika i potencijalne skupštinske većine, “da bi u narednom mandatu izbjegli već viđene situacije blokade rada skupštine i usporavanja razvoja opštine”.

Latinović očekuje da nosioci političke aktivnosti u Gradišci budu SDS, PDP, NDP i Stranka Napredna Srpska, a očekuje i podršku manjih stranaka i nevladinog sektora.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.