N1 na otvorenju Sarajevo Holiday Marketa i Zimzograda

Vijesti 07. dec 201618:20 > 18:26
N1

Večeras počinje zimska čarolija u Sarajevu na novoj lokaciji. Svi građani, ali i turisti koji narednih 39 dana budu u Sarajevu, uživat će u bogatom sadržaju koji nudi 6. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.

Šesti Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, ove godine je na novoj, većoj, lokaciji, i to na 11 hiljada metara kvadratnih u parku Hastahana na Marijin Dvoru.

Ove godine će Coca-Cola Sarajevo Holiday Market imati mnogo više sadržaja. Djeca mogu uživati u igraonici, kući Deda Mraza, luna parku, dok odrasle očekuju koncerti, promocije, degustacije…

Novitet ove godine je klizalište na otvorenom i to na 400 metara kvadratnih, koje će tokom trajanja Holiday Marketa biti besplatno za sve posjetitelje.

Coca-Cola Holiday Market se otvara sutra, 7. decembra, u 18 sati i 30 minuta, a trajat će do 14. januara 2017. godine.

U okviru 39 dana koliko će trajati Holiday Market, svi praznici koji se slave u Sarajevu, proslavit će se upravo u parku Hastahana.

Također, u Banjaluci se večeras otvara četvrti po redu Zimzograd.

Na Trgu Krajine, na ulaza u Zimzograd, se osjeti miris kokica ali i zime, s obzirom da je u Banjaluci već pet stepeni ispod nule. Ipak, zimske i praznične atmosfere ne nedostaje“, javila je reporterka N1 Snežana Mitrović.

Zimzograd ove godine ima upriličeno i klizalište koje je besplatno za sve posjetioce. 

Na otvorenju nastupa beogradska grupa ZAA.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.