Ražnatović: U Banjaluku sam doputovala privatnim vozilom

Vijesti 02. jan 201818:37 > 18:42
TANJUG/Dimitrije Nikolić

Nakon što je opozicija u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatražila od entitetske vlade da hitno odgovori da je li tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci, pjevačica otkriva šta se zapravo krije iza snimka koji je uzburkao regionalnu javnost.

Srbijanska pjevačica poručuje da su napisi pojedinih medija tendenciozno smišljeni i da je na novogodišnji nastup došla svojim automobilom.

“Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam deo sredstava uplatila u humanitarne svrhe u Republici Srpskoj, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Takođe, vratila sam se u Beograd svojim autom”, istakla je Ražnatović za Kurir.

Podsjećamo, danas je iz Helikopterskog servisa RS saopšteno da niti jedan njihov helikopteri nije imao registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te stoga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.