Druga sezona "Senki nad Balkanom" na kanalu TOP

Vijesti 02. apr 201814:53 > 14:56
Promo

Druga sezona hit serije “Senke nad Balkanom” koju TV publika s nestrpljenjem očekuje bit će premijerno emitovana na kanalu TOP.

Scenaristički tim nove sezone čine Dragan Bjelogrlić, Vlada Kecmanović, Dejan Stojiljković i Stevan Koprivica, a radnja se nastavlja tamo
gdje se završila posljednja epizoda.

Osim “Senki nad Balkanom 2”, United Media sarađivat će sa Draganom Bjelogrlićem na produkciji još jedne serije – Žigosani u reketu. Radnja serije bavit će se sudbinama dvojice članova posljednje zlatne generacije jugoslovenske košarke, Srbinu i Hrvatu, koji nakon vanserijskih sportskih karijera započinju nove živote i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi – košarci.

Ovim projektima United Media (TOP, SK, N1, Grand, Cinemania, Fight Channel, iDJ, Lov i ribolov, Pikaboo, i dr) nastavlja sa svojim planom da godišnje emituje 2 do 3 premijerne, visokobudžetne domaće serije, a TOP kanal da prati trend po kome najpopularnije serije svoja premijerna prikazivanja imaju upravo na kablovskim kanalima.

“Vrlo smo srećni što smo započeli saradnju sa Draganom Bjelogrlićem, umetnikom i nepogrešivim “hit-makerom”, te da ćemo na taj način nastaviti gledaocima da pružamo ekskluzivne i visoko kvalitetne sadržaje”, istakla je ovim povodom Aleksandra Subotić, direktor United Medie i dodala:

“TOP kanal se za vrlo kratko vreme pozicionirao u prvih 10 kanala na našoj medijskoj sceni i kontinuirano beleži rastuće rejtinge, sarađujući sa različitim produkcijama vrhunskih domaćih serija i unapredjujući sopstvenu produkciju originalnih zabavnih formata”.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.