Rambo Amadeus: Da sam tajkun, privatizovao bih kanalizaciju

Vijesti 11. apr 201820:43 > 20:57
N1

"Kad bih bio tajkun, privatizovao bih kanalizaciju", poručio je u večerašnjem Pressingu popularni umjetnik i muzičar Rambo Amadeus.

S obzirom da se politička klima često zaoštrava i varira, slavni umjetnik je objasnio svoje viđenje budućnosti i odgovorio na pitanje: Da li će se opet ratovati na Balkanu? 

Ne vjerujem. Mislim da je pravi razlog za rat prestao da postoji. To je bila privatizacija. Trebalo je društvenu imovinu privatizovati. Onog momenta kada se sva privatizovala.. Ostalo je još malo. Ostalo je malo mora, ostalo je zdravstvo, kanalizacija. To je vrlo interesantno. Kad bih bio tajkun, privatizovao bih kanalizaciju jer ne moraš jest’ al’ moraš s*at“, kazao je Rambo Amadeus.

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus je kazao da je razlika između feudalizma i kapitalizma u mobilnim telefonima.

Feudalizam je isto kapitalizam, samo ovo ima mobilne telefone i kanalizaciju. Mi smo sad u feudalizmu. Više je bilo vlasnika, para i nekretnina.. Bogatstvo je bilo raspoređenije na više ljudi u feudalizmu, nego u kapitalizmu“, kazao je i dodao:

Sve je veća rijetkost vidjeti mlad i zaljubljen par, interakciju i druženje. Zašto?

Zbog viagre. Romantika služi da se malo muško i žensko napale, udvaraju se, razgovaraju, svijeće, lože kamin da bi stekli volju za razmnožavanjem. Danas popiješ viagru prije nego izađeš u grad. Dođeš u kafić i nema nikakvog razgovora, odma’ hoćeš da mećeš. Ljubav je humanizovani instikt za razmnožavanje“.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.