Zoran Šprajc s N1 kreće u nove poslovne izazove

Vijesti 16. feb 201511:54 > 11:55
N1

Izvršni producent i voditelj Dnevnika N1 u Hrvatskoj, Zoran Šprajc odlučio se nakon rada na N1 za nove poslovne izazove.

Tim je povodom direktor N1 Hrvatska, Dubravko Merlić, izjavio:

“Zoranov doprinos pozicioniranju N1 kao jednog o najutjecajnijih televizijskih izvora informisanja u Hrvatskoj bio je velik jer je svojim  znanjem i iskustvom kroz Dnevnik N1 uspio ostvariti programske ciljeve koje smo postavili. Bio je važna karika u našem projektu koji se već nakon tri mjeseca uspio afirmisati i postati samoodrživ, zahvaljujući  Zoranu, ali i svakom pojedinom članu naše mlade i ambiciozne ekipe s kojom je Zoran odlično sarađivao. Zoranu zahvaljujemo na radu na N1 te mu želimo puno uspjeha na novom poslu za koji se odlučio.”

U vezi s odlaskom s N1, Zoran Šprajc naveo je sljedeće:

“Sudjelovati u stvaranju jedinstvenog regionalnog news projekta proteklih godinu dana bilo je golemo i iznimno uzbudljivo profesionalno iskustvo jer sam čvrsto uvjeren da smo s N1 televizijom u medijski prostor kablovske televizije donijeli potpuno novu vrijednost i izuzetno sam ponosan što sam bio dio toga uspjeha i pomogao da taj projekt stane na noge i sigurno zakorači u budućnost. No, vrijeme je za nove izazove, a N1 mogu pamtiti samo po sjajnim kolegama i našim zajedničkim uspjesima.”