Žena povrijedila i opljačkala taksistu u Tesliću

Vijesti 05. jun 201810:48 > 10:51
Shutterstock

Taksistu čiji su inicijali S.K. /44/ sa područja opštine Tešanj povrijedila je hladnim oružjem žena u Tesliću, te mu je ukrala ključeve automobila "golf", mobilni telefon i novac, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Taksisti, koji je zadobio povrede na vratu ukazana je ljekarska pomoć u tešanjskoj bolnici, gdje su mu konstatovane lake povrede.

Iz policije navode da se napad desio juče i da tragaju za napadačem, te da je o navedenom obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Policijskoj stanici Brod isti dan je prijavljeno da se na Trgu patrijarha Pavla u Brodu nalazi povrijeđeno lice iz ovog grada čiji su inicijali V.P. /57/, koje mu je nanio sugrađanin čiji su inicijali Ž.D. /46/.

Povrijeđeno lice je vozilom Službe hitne pomoći prevezeno u Dom zdravlja Brod, odakle je upućeno na dalji pregled u dobojsku bolnicu.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.