U Novom danu Mašić i Hajrulahović

Vijesti 05. jun 201814:14 > 14:20
N1

I sutra govorimo o migrantima u BiH. Gost Novog dana je Neven Crvenković - glasnogovornik UNHCR-a za Jugoistočnu Evropu.

O aktuelnoj političkoj situaciji za Novi dan govori Damir Mašić – politički direktor SDP-a BiH.

Loša sezona iza FK Borac, gubitak licence za Premijer ligu BiH, višemilionska dugovanja, pobuna navijača, ponuđene ostavke članova uprave – sve su ovo problemi sa kojima se suočava klub. Muhamed Ibrahimbegović Fišer – bivši igrač i bivši član uprave FK Borac danas za ND odgovara: “Ima li šanse za FK Borac”?

BH. modni dizajner Adnan Hajrulahović – HAAD dizajnirao je marame sa motivom bosanskog ćilima. HAAD je sutra naš gost. Predstavljamo nove kolekcije, ali govorimo i o modnim trendovima.

Za komentar aktuelnih događaja kroz naslovnice dnevnih novina sutra je zadužena Ines Tanović-Sijerčić / Koordinatorica u Udruženju za kulturu i umjetnost “Crvena”.

Hor “Korus Kadenca” osnovan je 2012. godine. Hor čine djevojke uzrasta od 14 do 26 godina koje se pjevanjem bave amaterski. Do sada su imale niz zapaženih nastupa sirom BiH, te na međunarodnim festivalima u Belgiji, Turskoj, Ceskoj. Dobitnice su 5 internacionalnih horskih nagrada. O ženskom horskom pjevanju govorimo za ND.

Na Atletskim Balkanskim igrama koje se održavaju ovog vikenda BiH će predstavljati Dunja Ginzbrug i Ajla Bašić. Uživo smo na atletskom poligonu na Koševu, pratimo pripreme članica Atletskog kluba Sarajevo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.