Navijači iz Sarajeva stigli na doček Vatrenih u Zagrebu

Vijesti 16. jul 201810:20 > 10:23
N1

Navijači reprezentacije Hrvatske su rano jutros već stigli na Trg bana Jelačića. Stigli su iz Sarajeva, Hamburga, Međimurja... javlja naš reporter Antonio Zavada.

Prvi red ispred pozornice već je pun.

“Došli smo iz Hamburga, došli smo poručiti našim Vatrenima da je ovo zlato, a ne srebro. Ovo je prvo mjesto”, govore oduševljeni navijači koji će se satima načekati da dočekaju Vatrene.

“Ja sam došla iz Sarajeva, tu sam sa ekipom. Fenomelnalan je osjećaj, dečki su napravili super star. Srebro zlatnog sjaja…”, kazala je jedna navijačica.

Zagrebu će zbog dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije javni prijevoz do kraja dana biti besplatan, kao i parkiranje osobnih vozila na parkiralištima Gredelj- Strojarska i Paromlin.

Zrakoplov hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa Airbus 319 trebao bi iz Moskve prema Zagrebu poletjeti u 11 sati, a u Zračnoj luci Franjo Tuđman očekuje se oko 13.30 sati. Iz Croatia Airlines s ponosom ističu da je s njihovim zrakoplovom u Hrvatsku 1998. godine vratila i “Ćirina reprezentacija” nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.