Vuk Drašković: Neka se zapitaju šta bi radili da im neko ubije dete

Vijesti 26. dec 201814:19 > 14:23
N1

Na jučerašnja dešavanja u Banjaluci koja su uslijedila nakon hapšenja roditelja Davida Dragičevića - Davora Dragičevića i Suzane Radanović, pojedinih opozicionih političara i građana koji podržavaju grupu 'Pravda za Davida' reagovao je i Vuk Drašković, srbijanski političar. Na svojem Twitter profilu, između ostalog je poručio: "Neka se zapitaju šta bi radili da im neko ubije dete i baci ga u reku".

“Pravde za Davida mora biti. Ubice moraju odgovarati, to je obaveza države. Oni koji proganjaju Davidove roditelje i građane koji traže pravdu, neka se zapitaju šta bi radili da im neko ubije dete i baci ga u reku”, kazao je Drašković.

Podsjećamo, roditelji stradalog Davida Dragičevića – Davora Dragičevića i Suzana Radanović su jučer uhapšeni u Banjaluci. Potom je uslijedilo hapšenje opozicionih političara Draška Stanivukovića, Borislava Borenovića i Vojina Mijatovića, kao i nekoliko građana koji podržavaju grupu ‘Pravda za Davida’.

Suzana Radanović je isti dan puštena na slobodu, dok su Davor Dragičević i Draško Stanivuković danas pušteni iz pritvora.

Za danas su najavljeni novi protesti u Banjaluci i Sarajevu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.