Veliko slavlje na Vlašiću

Vijesti 01. jan 201916:17 > 16:19
Fena

Više od 10.000 posjetitelja iz BiH i inozemstva proslavilo je Novu godinu na Vlašiću, gdje je bio organiziran i doček na otvorenom, uz spektakularan vatromet koji je trajao 20 minuta, naveli su iz Turističke zajednice Srednjobosanske županije (SBŽ).

Direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević kazao je da je Vlašić prepoznat kao vrhunska novogodišnja destinacija, koja svake godine okupi posjetitelje iz svih krajeva svijeta.

”Mi smo u novu godinu ušli sa zabavama i na otvorenom, i u zatvorenom. Svi posjetitelji imali su priliku uživati u dočeku i proslavi Nove godine na platou Babanovca, a nakon toga su se vratili u svoje hotele ili vikendice, gdje su, također, u privatnim aranžmanima organizirane odlične zabave koje su trajale do jutarnjih sati”, kazao je Matošević.

Smještajni kapaciteti za novogodišnje praznike na Vlašiću rezerviraju se još u ljetnom periodu, a početkom prosinca svi su već bili popunjeni.

”Prije desetak dana službeno smo otvorili skijašku sezonu na području središnje Bosne i od tada se ski liftovi na Vlašiću nisu gasili. Ove zime uvjeti za skijanje puno su bolji od prethodne, a nadam se da će to potrajati tijekom cijele zimske sezone”, naglasio je Matošević.

I ove sezone, Turistička zajednica stavila je u funkciju turističko-informativni centar na Vlašiću u kojem posjetitelji mogu dobiti sve neophodne informacije, dok im sezonska ambulanta omogućava pravovremenu medicinsku njegu.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.