Kakanj: Nastavak potrage za nestalim mladićem

Vijesti 07. jan 201907:37 > 07:45
FUCZ

Potraga za dvadesetdvogodišnjim mladićem El-Eminom Hadžićem iz Kaknja bit će nastavljena danas, potvrđeno je za N1 iz Federalne uprave civilne zaštite.

Kako nam je jutros kazao vođa tima Nedim Skorupan, pretraga će danas biti najmanjeg intenziteta zbog novih sniježnih padavina na lokalitetu Ponijera kao i niskih temperature koje su posljednjih dana zabilježene u Bosni i Hercegovini.

‘Današnja pretraga će se odvijati smanjenim intenzitetom zbog padavina i niskih temperatura. Radit ćemo u saradnji sa svim ostalim timovima, GSS-om i policijom”, rekao je Skorupan za N1.

Mladi Kakaknjac je, prema svjedočenjima sa mjesta događaja, u četvrtak izašao iz vikendice u blizni skijališta Ponijeri. Od tada mu se gubi svaki trag. Više od stotinu pripadnika spasilačkih ekipa, kakanjskih policajaca i specijalaca zeničko-dobojske policije četiri dana su tragali za dvadesetdvogodišnjim El-Eminom Hadžićem. Bez uspjeha.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.