Hanka Paldum gošća Večernjeg studija

Vijesti 25. feb 201911:41 > 11:43
N1

Rijetki su oni koji ne ostanu bez daha kad ona zapjeva “Kraj tanana šadrvana”. Kao uostalom i bilo šta drugo. Radila je sa rokerima i folkerima, sa bivšim suprugom spajala je nespojivo, stvarala i počela eru narodnog melosa na stadionima. "Voljela sam voljela", "Zelene oči", "Crne kose", "Ali pamtim još", "Mojoj majci"- pjesme su koje pjevaju generacije širom regiona u kojem slovi za kraljicu sevdaha.

Kako je jedna djevojčica iz porodice u kojoj se, kako kaže, znalo ko kosi ko vodu nosi postala zvijezda bivše Jugoslavije? Kako su se preplitali slava i životni izazovi? Zašto danas posao ganja nju, a ne ona posao? Zašto avioni kasne kada je ona na letu? Kako žena skupi snagu da nastavi sama kroz život i karijeru? Zašto je zovu ženom velikog srca?

O ličnoj i poslovnoj sreći, usponima i padovima, zadovoljstvima i nedaćama koje slava jedne žene nosi za Večernji studio govori Hanka Paldum.

Danas u 21.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.