Svekar ubio snahu

Vijesti 01. apr 201909:44 > 09:48
Facebook

U Srpcu se sinoć dogodilo ubistvo, a po prvim informacijama svekar je hicima iz pištolja usmrtio snahu.

Ubistvu je, navodno, prethodila svađa.

Prema nezvaničnim informacijama, suprug ubijene je u inostranstvu.

O svemu se oglasila i policija, čiji izvještaj prenosimo:

U porodičnoj kući u mjestu Sitneši, opština Srbac, dana 31.03.2019.godine, oko 19,55 časova, Neđeljko Popadić rođen 1952. godine iz mjesta Sitneši, opština Srbac iz vatrenog oružja – pištolja, počinio je krivično djelo ubistvo na štetu Ilijane Popadić, rođene 1978.godine iz Sitneša.

Uviđaj na mjestu događaja obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Aleksandar Simonović, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela, sa mjesta događaja su izuzeti tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Od strane policijskih službenika Policijske stanice Srbac, osumnjičeni je lišen slobode a nakon obavljene kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biće sproveden radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka. Nakon ispitivanja osumnjičenog, tužilac će donijeti odluku o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora.

Istraga u vezi sa počinjenim krivičnim djelom ubistvo je u toku, navodi se u izvještaju Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad