Požar u Milićima, nema povrijeđenih

Vijesti 07. apr 201909:32 > 09:35
N1/Ilustracija

Vatrogasci su ugasili požar koji je izbio u porodičnoj kući u milićkom naselju Lukić Polje, a u kojem nije bilo povrijeđenih lica, rekao je starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići Miodrag Pantić.

Pantić je rekao da je u požaru, koji se dogodio oko dva časa poslije ponoći, pričinjena velika materijalna šteta, uprkos tome što je vatrogasna ekipa veoma brzo uspjela da ga lokalizuje.

Požar je ugašen na vrijeme. Sreća pa je domaćin primijetio da se nešto dešava i pozvao vatrogasce, jer je prijetila opasnost da se zapali i kuća koja se nalazi u neposrednoj blizini”, rekao je Pantić i dodao da su vatrogasci dežurali na mjestu događaja do jutros do 6 časova.

U trenutku požara u kući se nalazila starica Zagorka Dukić /83/, koju je iz već zapaljenog objekta u zadnji čas izvukao sin Radenko, koji sa porodicom živi u susjednoj kući.

Dukić je rekao da je odmah pozvao vatrogasce, koji su veoma brzo stigli na mjesto događaja. On je rekao da pretpostavlja da je uzrok požara kvar na elektro-instalaciji, jer je kuća stara i trošna.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad