Dodik zahvalio ambasadoru Čepurinu "na širenju istine o položaju Srba u BiH"

Vijesti 12. jun 201918:19 > 18:20
N1

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izrazio je zahvalnost ambasadoru Ruske Federacije Aleksandru Vasiljeviču Čepurinu, na kraju njegove uspješne šestogodišnje diplomatske službe u Republici Srbiji, na svemu što je učinio na jačanju veza između ruskog i srpskog naroda.

“Tokom Vašeg mandata pokazali ste ne samo da ste sjajan poznavalac prilika u Srbiji, nego i u cijelom regionu. Vaše veliko diplomatsko iskustvo i vještine, kao i Vaš lični angažman, doprinijeli su širenju istine o položaju Srba na Kosovu i Metohiji i Bosni i Hercegovini, te će te ostati upamćeni kao istinski prijatelj svih Srba”, istakao je Dodik.

Uz iskrene želje za dobro zdravlje i ličnu sreću ambasadora Čepurina i njegove porodice, Dodik je uputio i izraze dubokog poštovanja, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad