Nenad Nešić za N1: Božović je pravi čovjek u pravo vrijeme

Vijesti 17. dec 201916:00 > 16:03
N1

Potpredsjednik DNS-a, te poslanik u PSPD BiH Nenad Nešić za N1 kaže da je Božović pravi čovjek u pravo vrijeme, nada se da neće doći do sukoba unutar stranke, a sa Markom Pavićem kaže nije razgovarao.

Nešić dodaje da njegove postupke podržava šest od devet regionalnih odbora, ali u ovom trenutku ne razmišlja ni o kakvom preuzimanju stranke, Marka Pavića poštuje, zaključuje:

VEZANE VIJESTI

“Zahvaljujem koalicionim partnerima koji su dali mogućnost da imamo ministra iz DNS. Očekujem da će Božović potpuno odgovoriti zadatku u novom sazivu Savjetu ministara. Ne očekujem cijepanje stranke, ovo je prijedlog DNS-a, iza ovoga ne stoji Nenad Nešić, nego većina DNS-a, članstva, narodnih poslanika”, rekao je Nešić.

Istakao je kako nije razgovarao sa Pavićem, ali se nada da će se u narednom vremenu on složiti njim da je Božović najbolje rješenje za ministra.

“Izrazito cijenim i poštujem gdina Pavića, niko od nas nema namjeru da preuzme stranku u narednom periodu. Normalno, nama se bliže redovni izbori unutar stranke, u 2021. godini, to je vrijeme pred nama, da li ću tada ja, ili neko drugi preuzeti stranku, ili ostati gdin Pavića, to je pred nama”, dodao je.

“Božović je pravi čovjek u pravo vrijeme na pravom mjestu” – istaknuo je između ostalog Nešić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad