JU "Studentski centar" Sarajevo: Roditelji nemaju razloga za brigu

Vijesti 21. feb 202010:34 > 10:39
N1

Iz Ministarstva obrazovanja, nauke i mladih KS, Univerziteta u Sarajevu, rukovodstva JU "Studentski centar", Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu, te Udruženja studenata izražavaju najdublje žaljenje povodom nemilog događaja, ubistva, koje se juče dogodilo u studentskom domu "Nedžarići", saopštili su iz JU "Studentski centar" Sarajevo.

“Porodici nastradalog uposlenika izražavamo najdublje saučešće zbog neprocjenjivog gubitka člana njihove porodice”, stoji u saopštenju.

Iz ove Javne ustanove su još poručili da je neupitna sigurnost studenata, te da se radi na normalizaciji stanja u Centru.

“Rukovodstvo JU “Studentski centar” Sarajevo obavještava roditelje i javnost da je neupitna sigurnost studenata, kao i da rukovodstvo Studentskog centra zajedno sa Udruženjem studenata, rade na normalizovanju života studenata u studentskim domovima“, saopšteno je iz JU “Studentski centar” Sarajevo.

Na koncu iz ove institucije poručeno je da su u kontaktu sa studentima ali i policijskim organima, od kojih kažu, očekuju da i dalje rade svoj posao na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad