U Travniku 28. marta ceremonija zajedničkog vjenčanja

Vijesti 05. mar 202013:46 > 13:48
Dron.ba

Ceremonija zajedničkog vjenčanja bit će održana 28. marta u srednjovjekovnoj tvrđavi Stari grad u Travniku, a parovi koji se odluče na ovaj korak imat će priliku iskoristiti brojne besplatne usluge i poklone, te uživati u društvu porodice i prijatelja.

U okviru kulturno-zabavne i sportske manifestacije “Dan općine Travnik”, već petu godinu zaredom održavaju se zajednička vjenčanja pod nazivom “Moje travničko vjenčanje”, a prijaviti se mogu parovi iz cijele BiH.

“Travnik je oduvijek bio mjesto susreta različitih civilizacijskih i religijskih tokova i neiscrpno vrelo života, ljudi i događaja. Iako jedinstven i poseban po mnogočemu, Travnik danas postaje i prepoznatljiva bh. destinacija za sklapanje brakova”, kazala je glasnogovornica manifestacije Aldijana Dizdar.

Istaknula je da je “Travničko vjenčanje” prava prilika za one koji nisu ljubitelji tradicionalnih vjenčanja, kao i za one koji svoju ljubav žele krunisati na neobičan i nezaboravan način.

“U proteklim godinama brojni parovi su izrekli svoje sudbonosno ‘da’, a Općina Travnik se pobrinula da u jednom od najljepših i najvažnijih dana u njihovom životu ne budu opterećeni razmišljanjem o temama i aktivnostima koje donosi sam čin vjenčanja”, istaknula je Dizdar.

Svi parovi koji žele biti dio ceremonije “Moje travničko vjenčanje” mogu se prijaviti pozivom na broj telefona 030 501 917, te na e-maila [email protected].

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad