Dodik: SNSD i SP ostaju u koaliciji

Vijesti 05. avg 202013:31 > 13:35
Izvor: Srna

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da su SNSD i SP u koalicionioj saradnji više od 20 godina, te da će tako i ostati.

Nakon današnjeg sastanka rukovodstva SNSD-a i delegacije SP-a u Banjaluci, Dodik je naglasio da između ove dvije partije nema problema i otvorenih pitanja.

“Odnos SNSD i SP ostaje stabilan, sa uvažavanjem naše koalicione saradnje koja je u nekim trenucima bila odlučujuća za važna pitanja u Republici Srpskoj. Ne želimo da se odreknemo kvalitetnih partnera i u tom pogledu smo samo ojačali našu saradnju”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Predsjednik SP-a Petar Đokić istakao je na sastanku razmatrano kako da SNSD i SP objedinjeni u saradnji, kreiraju najbolje politike koji će poboljšati kvalitet života građana Republike Srpske.

“To se prije svega odnosi na ekonomska i socijalna pitanja, na to kako da pomognemo građanima i privrednim društvima da prevaziđu posljedice pandemije virusa korona”, naveo je Đokić.

Sastanku su prisustvovali funkcioneri SNSD-a Željka Cvijanović, Radovan Višković, Zoran Tegeltija, Luka Petrović, te funkcioneri SP-a Slobodan Protić, Dalibor Stević, Srđan Todorović i Živko Marjanac.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad