Dragan Bogdanić oporavio se virusa korona

Vijesti 21. aug 202007:10 > 07:13
N1

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Dragan Bogdanić oporavio se od virusa korona i danas se vraća redovnim radnim obavezama, nakon negativnog testa i isteka perioda izolacije.

Bogdanić je izrazio zahvalnost osoblju Univerzitetskog-kliničkog centra Republike Srpske na požrtvovanosti i pažnji prema pacijentima koji su se liječili u ovoj zdravstvenoj ustanovi od virusa korona.

“Takođe, dugujem zahvalnost i kolegama u Domu zdravlja u Tesliću i Bolnici u Doboju koji su veoma brzo postavili dijagnozu i počeli sa mojim liječenjem”, istakao je Bogdanić.

On je naglasio da su svi zaposleni u ovim zdravstvenim institucijama heroji Republike Srpske u pravom smislu riječi i ”treba da svi budemo ponosni na njih, njihovu stručnost, snagu, volju i želju da pomognu svakom pacijentu u ovo vrijeme pandemije”.

Bogdanić je još jednom pozvao građane Republike Srpske da poštuju preporučene mjera zaštite s ciljem sprečavanja širenja virusa korona, te na taj način zaštite sebe i druge.

Dragan Bogdanić je 7. avgusta hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci nakon što je bio pozitivan na virus korona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad