Okončana redovna sjednica Narodne skupštine RS

Vijesti 06. okt. 202020:19 > 20:20
Podijeli:
Izvor: Fena

Narodna skupština Republike Srpske okončala je redovnu sjednicu u čijem su prvom nastavku danas poslanici usvojili Godišnji revizorski izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za 2020. godinu.

Narodna skupština primila je k znanju: Izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske o provedenoj finansijskoj reviziji Konsolidovanog godišnjeg finansijskog izvještaja za korisnike budžeta Republike Srpske za period 01.01.-31.12.2019. godine i Specijalni izvještaj Institucije ombudsmena za ljudska prava BiH o zastupljenosti konstitutivnih naroda i ostalih u institucijama, upravnim organizacijama i regulatornim tijelima BiH, Federacije BiH, Republike Srpske, Brčko distrikta BiH i kantonima Federacije BiH (prema budžetskim jedinicima), sa izuzetkom policijsko-bezbjednosnih struktura.

Poslanici su usvojili Informaciju o dugu sa stanjem na dan 31. 12. 2019. godine i Informaciju o implementaciji Strategije za suzbijanje nasilja u porodici Republike Srpske (2014-2019. godina).

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je u prvom dijelu 12. redovne sjednice, 24. septembra, šest zakona, četiri nacrta zakona, dvije odluke i osam izvještaja o radu institucija i agencija Srpske, saopćeno je iz Odsjeka za odnose s javnošću NSRS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad