"Dobro večer, ja sam novi načelnik općine Centar"

Vijesti 15. nov 202021:59 > 22:06
N1

Naša stranka održala je večeras pres-konferenciju u prostorijama stranke na kojoj su saopštili da su na danas održanim izborima ostvarili sjajne rezultate.

Predsjednik stranke Predrag Kojović zahvalio se volonterima i članovima stranke kao i građanima koji su ”smogli hrabrosti i glasaju”.

‘Ovo je bio referendum o tome u kakvoj Bosni i Hercegovini hoćemo da živimo. Ponosan sam jer su građani Sarajevo jasno i glasno rekli, želimo da živimo u BiH u kojoj se ljudi ne žele dijeliti po torovima”, rekao je on i predstavio ”novog načelnika općine Centar Srđana Mandića.

”Dobro večer Bosno i Hercegovino, dobro večer Sarajevo. Moje ime je Srđan Mandić i ja sam novi načelnik općine Centar”, rekao je on zahvalivši se i kolegama iz ostalih stranaka četvorke.

Rekao je i da je kampanja bila nekorektna, ali da svima oprašta.

”Od ovog momenta ja sam načelnik za sve građane i posebno za one koji nisu glasali za mene. Ja sam dijete ovog grada i bit ću načelnik svih građanki i građana koji u ovoj opštini žive”, dodao je on uz poruku da je ovo ”početak jedne nove Bosne i Hercegovine”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad