Kardinal Puljić uputio božićnu čestitku papi Franji

Vijesti 20. dec 202013:51 > 13:53
Fena

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine kardinal Vinko Puljić, nadbiskup vrhbosanski, uputio je božićnu čestitku papi Franji.

Kardinal Puljić je zahvalio Svetom ocu “na svim ohrabrujućim porukama tijekom ove pandemije koje podržavaju nadu vjernika“.

Također, čestitao je papi Franji godišnjicu svećeništva i rođendan.

“Zajedno s Vama zahvaljujem Bogu na svim milostima koje je udijelio kroz Vašu svećeničku službu i Vaše posvećenje – napisao je kardinal Puljić papi Franji”, prenosi KTA.

Pridružujući čestitku “raspete Crkve u Bosni i Hercegovini“ brojnim drugim čestitkama koje će biti upućene Svetome ocu, nadbiskup vrhobosanski uputio je najiskrenije božićne čestitke papi Franji u ime biskupa, svećenika, redovnika, redovnica, svih zvanja te svih kandidata i kandidatica, a nadasve u ime vjernika u BiH.

“Neka vam Djetešce Isus bude utjeha, izvor snage, prosvjetljenja, kao i radosti vjere u svakodnevnom životu. U Novoj 2021. godini neka Vas Božji blagoslov uzdrži u dobrom zdravlju i podupire Vas u mudrom vodstvu ‘Petrove lađe’ po zagovoru svetog Josipa čiju ste godinu proglasili”, napisao je kardinal Puljić papi Franji, jamčeći u ime svih i u svoje ime molitvenu potporu za njega.

Na kraju je zamolio da svima udijeli svoj apostolski blagoslov.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad