Nova BH: Spektakularni novogodišnji TV show “Nova godina sa Đurom”

Vijesti 24. dec 202017:19 > 17:24
Podijeli:
Izvor: Nova BH

Đuro sa Ninom Badrić, Rambom, Hari Mata Harijem, Massimom i Bombaj štampom Bosnu i Hercegovinu uvodi u 2021. godinu

Spektakularni novogodišnji TV show “Nova godina sa Đurom”, u kojem se Branko Đurić Đuro prvi put pojavljuje u ulozi voditelja, uvest će gledatelje u Bosni i Hercegovini u novu 2021. godinu. Zajedno sa najvećim regionalnim muzičkim zvijezdama Ninom Badrić, Rambom Amadeusom, Massimom Savićem, Bombaj štampom i Hari Mata Harijem, Đuro obećava mnogo zabave, smijeha i dobre muzike u novogodišnjoj noći.

Želja nam je bila u ovom “novom normalnom” sačuvati dašak pravog normalnog, na tu najluđu noć. Nismo htjeli raditi ništa pretenciozno, već s humorom i glazbom ne dočekati 2021., već 2020. ispratiti zauvijek, da nam se nikad ne ponovi!”, poručuje Đuro.

U dobrim željama i ustrajanju na pozitivnom, Đuri se pridružuje i Massimo:

“Energija ljudi koji ovu emisiju rade i želja da uspiju, jednostavno je bila prejaka da ne bi uspjeli. Kad vidim kolege, ovaj sjajan band, znam da će dobra energija biti prenijeta gledateljima, za koje ovo i radimo. Važna je energija tog velikog kruga malih ljudi, u teškim vremenima kada se moramo čuvati, kako sami sebe, tako i jedni druge. Kada jest teško, ali možemo pokazati da ipak možemo!” – poruka je Massima.

Hari Varešanović, frontmen benda Hari Mata Hari, kazao je da voli učestvovati u projektima koji su izazov. A ovo je, za njega, bio sjajan izazov.

“Mislim da smo publici za tu noć dali najviše što smo mogli, sebe u potpunosti.”

Izvor : Nova BH

Zvijezda showa „Nova godina sa Đurom“ je i dama Nina Badrić koja se osvrnula i na trenutnu situaciju nemogućnosti održavanja muzičkih nastupa.

”Imala sam tremu, dok band nije zasvirao. Kako i ne bi, toliko je vremena prošlo od kada smo zadnji put ovako svirali, i moram reći da svi osjećamo zahvalnost za ovu mogućnost u teškim danima. Da imamo priliku gledateljima poručiti na način kako najbolje znamo – glazbom – da smo tu i za njih, našu publiku.”

A koliko ovakvi pozitivni projekti ujedinjuju ljude i u situacijama kada smo odvojeni, kada smo odgovorni, kada se pazimo i čuvamo, dobro je opisao Rambo Amadeus koji u emisiji uz sjajnu produkcijsku izvedbu učestvuje on-line.

“Ova korona nam je pokazala da imamo i alate koje možemo koristiti, da ne budemo u potpunosti odvojeni. Eto, elektronski iz dva različita grada, i razgovaramo, i sviramo. Možemo i trebamo. Ovo je sjajna prilika bila za to!”, kaže Rambo.

Izvor : Nova BH

Novogodišnji show “Nova godina sa Đurom” scenaristički potpisuje Feđa Isović, autor jednih od najgledanijih humorističkih serija regije. Producenti emisije su Kenan Musić i Robert Tomić Zuber. Muzički urednik je Zoran Kekić, a izvršni producent Ajdin Mujezin.

Ovo nije klasični novogodišnji show. Biće tu elemenata koji se u regiji po prvi put pojavljuju u jednoj ovakvoj emisiji, svidjet će vam se.” – izjavio je Kenan Musić, glavni producent emisije.

Show “Nova godina sa Đurom” emitirat će se 31. decembra na kanalu NOVA BH, kao i na platformama R+ i produkcijske kuće CINEA koji su ujedno i producenti projekta. Koproducenti emisije su NOVA BH, United Media i NOVA S.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad