Adrijana Gavrić novo lice N1 televizije

Vijesti 23. sep 201506:58 > 07:02
N1

Regionalna televizija N1, nastala u saradnji s globalnim partnerom CNN-om, postigla je dogovor o angažiranju mlade i uspješne voditeljice Adrijane Gavrić, koja će od narednog ponedjeljka uređivati i voditi Scenu.

Adrijana napušta TV1 i postaje dio tima televizije N1, koja je za svega deset mjeseci emitiranja postala jedna od najgledanijih i najutjecajnijih news televizija na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i ostalih zemalja regije.

“Sretna sam što dolazim na N1, što ću imati priliku raditi sa vrsnim kadrom, koji je naša tv kuća pažljivo odabrala, i što imam priliku učiti od velikih profesionalaca. Posebno me raduje saradnja sa kolegama iz Srbije i Hrvatske, jer do sada nisam imala priliku raditi sa kolegama van Bosne i Hercegovine. Od naredne sedmice, svakog radnog dana, prenosiću gledaocima zanimljivosti iz svijeta zabave, kulture i umjetnosti, kako iz naše zemlje tako i iz regije i svijeta. Ukoliko su propustili otići na neki koncert, reviju, promociju, izložbu, ne smiju propustiti pogledati Scenu. A pored događaja iz svijeta kulture, imaće priliku pogledati i zanimljive priče koje se ne tiču samo aktuelnih dešavanja”, rekla je nova nada N1 televizije.

Adrijana je prepoznatljivo televizijsko lice. U svojoj karijeri vodila je i uređivala niz uspješnih zabavnih emisija, a radila je kao novinarka informativnog programa i prezenterka vremenske prognoze.

Angažiranjem provjerenih kadrova, N1 potvrđuje status medijske kuće koja okuplja najbolje profesionalce u regiji, pod vođstvom višestruko nagrađivanog reportera i urednika CNN-a Brenta Sadlera, sadašnjeg direktora Uredničkog kolegija N1.