Pavlović iz kućnog pritvora hitno primljen u bolnicu

Vijesti 06. mar 201621:31 > 21:34
N1

Slobodan Pavlović, vlasnik "Pavlović banke", večeras je iz kućnog pritvora primljen na Urgentni blok bijeljinske Bolnice, potvrđeno je za N1.

Pavlović je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja u 19:30 sati prevežen na Urgentni blok Bolnice “Sveti Vračevi” u Bijeljini, rekao nam je njegov advokat Miodrag Stojanović.

“Gospodin Pavlović me je nazvao u 18:15 i rekao mi da se izuzetno loše osjeća i da ne može ustati. Pozvao sam Hitnu pomoć, a njegovoj bratični, koja živi pored Pavlovića, sam rekao da ga ode pripaziti”, rekao je Stojanović.

Kako prenosi portal InfoBijeljina, doktor Bolnice “Sveti Vračevi” u Bijeljini, Siniša Maksimović je izjavio da je Pavlović imao “problema sa plućima, stomačne tegobe i bio je dehidriran”. Dežurni internista je zaključio da treba ostati u bolnici, dodao je Maksimović.

Podsjećamo, Slobodan Pavlović, Petar Lazić, Ljiljana Garić i Blago Blagojević su osumnjičeni za pranje novca, zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje i uništavanje službene dokumentacije u slučaju kredita Milorada Dodika.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.