Oglašavajte se na najatraktivnijim TV kanalima!

Vijesti 10. mar 201613:08 > 13:11
N1

Regionalna agencija za prodaju reklamnog prostora, CAS Media Sarajevo, klijentima u Bosni i Hercegovini omogućava reklamiranje na najatraktivnijim TV kanalima. Putem CAS Medie reklamni prostor za klijente je omogućen na čak 19 televizijskih kanala, među kojima su i N1, Sport Klub, Mini Ultra, Grand, Discovery, History...

CAS Media počela je sa radom u Bosni i Hercegovini u oktobru 2015. godine. Ponuda TV kanala na kojima je klijentima omogućeno oglašavanje neprestano raste, a ova agencija oglašivačima omogućava da svoje reklamne kampanje predstave svojoj ciljnoj publici.

CAS Media nudi mogućnost oglašavanja na N1, regionalnoj news televiziji koja je ekskluzivni partner CNN-a za Balkan, Sport Klubu – najboljem regionalnom sportskom TV kanalu, ali i dječijim TV kanalima Ultra, Mini Ultra, Orlando i Bambino koji nude edukativni, zabavni sadržaj, animirane serije i filmove, a u ponudi je i mogućnost oglašavanja na kanalu GRAND.

Osim toga, u ponudi agencije za prodaju reklamnog prostora su i strani TV kanali među kojima i ultrapopularni Discovery, History, Animal Planet, ali i TLC, Universal, TV1000…

Partneri koji su ukazali povjerenje regionalnoj CAS Mediji su Residence Inn by Marriott, Telemach, Mesna industrija Ovako, Sparkasse Bank, ProCreditBank i mnogi drugi.

Svi oni koji tek namjeravaju odlučiti se za međusobnu saradnju, mogu kontaktirati putem stranice casmedia.ba, e-maila [email protected] te kontakt telefona +387 33 841 900.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.