Abdulah Skaka ekskluzivno u Danu uživo

Vijesti 26. mar 202109:10 0 komentara
N1

Posljednji petak u mjesecu ožujku 2021. godine donosi brojne aktualne teme i goste. Danas od 16 sati, ne propustite:

– EKSKLUZIVNO prvi put od posljednih zbivanja vezano za izbor gradonačelnika, te niza optužbi koje su iznesene na njegov račun, za N1 i “Dan uživo” govori Abdulah Skaka, gradonačelnik Grada Sarajeva. Danas je naš gost.

– Kako gleda na zbivanja u Gradskom vijeću Grada Sarajeva, (ne)izbor Bogića Bogićevića, raspad “Četvorke”, odluke Vlade Federacije o nabavci vakcina, političke teme, ono su o čemu danas govori Aljoša Čampara.

– Danas nastavak sjednice Gradskog vijeća Grada Sarajeva: Ima li “Četvorka” većinu? Pratimo ishod zbivanja. Jedan od gradskih vijećnika je i Željko Majstorović, koji je naš današnji gost. Za vikend počinje ljetno računanje vremena, zašto je EU odustala od ukidanja pomicanja kazaljki na satu, kakve nas vremenske prilike ili neprilike očekuju ovog proljeća, pitamo našeg gosta.

– Nakon remija sa Finskom , naše nogometne Zmajeve očekuju prijateljski meč s Kostarikom u Zenici te kvalifikacijski susret s Francuskom, u Sarajevu. Što smo gledali kod igrača izbornika Ivayla Peteva, što nas očekuje, analizira bivši bh. nogometni reprezentativac Elvir Baljić.

– Film “Quo Vadis, Aida?” iz dana u dan niže uspjeh za uspjehom, nižu se nagrade, filmske kritike pune su riječi hvale za ovaj film Jasmile Žbanić, koji će, nekako svi u to vjerujemo, osvojiti Oscara. Jednu od uloga u ovom filmu ima i moj današnji gost, za njega kažu da je skroman, stidljiv i nestašan. Dino Bajrović danas u “Danu uživo”.

Donosimo i aktualne vijesti, ekonomske , svjetske, biznis, sportke i servisne informacije.

Vaš domaćin Zvonko Komšić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!