Adis Ahmetović, Nenad Vuković, Dario Jovanović i Bakir Krajinović u Danu uživo

Vijesti 31. okt 202213:18 0 komentara
N1

“Dan uživo” ovog ponedjeljka za vas donosi priče o cijenama peleta, povećanom broju samoubistava u BiH, promjeni spornih imena ulica u Mostaru...

O kritikama na račun Christiana Schmidta, izmjenama Izbornog zakona BiH, preporuci za kandidatski status naše zemlje u EU, političkim prilikama nakon oktobarskih izbora – za „Dan uživo“ govori zastupnik SPD-a u njemačkom parlamentu i izvjestilac Bundestaga za spoljnu politiku Adis Ahmetović.

Opozicija iz RS nakon subotnjeg okupljanja ispred prostorija CIK-a, najavljuje za srijedu novi protest u Banjaluci. O rezultatima ponovnog brojanja glasova za nivo predsjednika RS, radu CIK-a, narednim koracima PDP-a – razgovaramo sa zamjenikom predsjednika ove stranke Nenadom Vukovićem.

Koalicija za slobodne i poštene izbore ”Pod lupom” pozvala je Centralnu izbornu komisiju BiH da poništi izbore na svim biračkim mjestima gdje su utvrđene značajne izborne nepravilnosti, a nadležne organe da sankcionišu odgovorne. Sa nama tim povodom projekt menadžer koalicije „Pod lupom“ Dario Jovanović.

Prešli smo na zimsko računanje vremena, od sutra je obavezna i zimska oprema za sva vozila, iako su nam temperature – proljećne. Do kada će potrajati ovo lijepo vrijeme i kada možemo očekivati prvi snijeg – pitamo meteorologa Bakira Krajinovića iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Tu su i servisne i sportske vijesti, kao i aktuelnosti iz svijeta.

Sa vama u „Danu uživo“ – Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!