Aljoša Čampara, Adil Osmanović, Sanjin Musa i Jelena Tomašević u Danu uživo

Vijesti 20. sep 202110:43 > 10:43 0 komentara
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme, od 16 sati gledajte:

– Pratimo ishod današnje sjednice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Najavljen bojkot zastupnika iz RS-a, a samim tim upitna i isplata plaća državnim službenicima. Kuda nas vodi ova blokada? Naš gost potpredsjednik i zastupnik SDA Adil Osmanović.

– O aktualnim političkim temama za Dan uživo, danas će govoriti i Aljoša Čampara. Zašto je imao potrebu putem društvenih medija obratiti se Bakiru Izetbegoviću, kako gleda na zbivanja u radu Vlade Federacije, ali i KS, snimak Mehmedagić-Tadić, teme su o kojima razgovaramo.

– I danas pratimo situaciju sa pandemijom koronavirusa. Koliko je ozbiljna situaicja pokazuje podataka da je BiH prva u Europi po broju smrtih slučajeva od koronavirusa. Bolnice se i dalje pune pacijentima s težim oblicima bolesti. Naš gost Sanjin Musa, šef epidemiološkog odjela Zavoda za javno zdravstvo FBiH.

– U New Yorku počinje zasjedanje Generalne skupštine UN-a. Na ovom skupu našu zemlju predstavljat će predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić , koji već danas ima brojne bilateralne susrete. Hrvatski predsjednik najavo da će tražiti raspravu o BiH.

– Pop pjevačica Jelena Tomašević svojoj publici za kraj ljeta i početak jeseni poklanja novu pjesmu, vedru skladbu naziva “Sve ispočetka”, koja nosi snažnu poruku i dobar ritam, a kojom ujedno najavljuje i novi album. Kakav je to Jelenin novi početak danas otkriva u našj emisiji

S Vama danas Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!