Aljoša Čampara, Danijal Hadžović, Igor Gavran i Jason Rezaian gosti Dana uživo

Vijesti 25. okt 202212:11 0 komentara
N1

Danas u Danu uživo gledajte:

U današnjem Danu uživo vodimo vas u Banja Luku na miting vlasti pod nazivom “Odbrana volje naroda” na kojem bi prema najavama Milorada Dodika trebali biti donijeti određeni stavovi. O svemu uživo sa lica mjesta izvještavaju naši reporteri.

O rezultatima Općih izbora, potencijalnim koalicijama, izboru sudija Ustavnog suda FBiH, ali i sve prisutnijoj maloljetničkoj delinkvenciji danas razgovaramo sa Aljošom Čamparom, ministrom unutrašnjih poslova FBiH i NiP-ovim zastupnikom u Skupštini Kantona Sarajevo.

Inflacija uzima danak, cijene rastu, najteže tek slijedi. Domaće vlasti su prilično indolentne po pitanju donošenja adekvatnih mjera zaštite. O ekonomskoj krizi danas razgovaramo sa Igorom Gavranom, ekonomskim ekspertom.

U komentaru društveno političkih aktuelnosti, dan nakon protesta ispred OHR-a, a uoči mitinga u Banjaluci, sa nama je novinar i analitičar Danijal Hadžović.

O dešavanjima u Iranu, protestima i zahtjevima, godinama provedenim iza rešetaka najgoreg iranskog zatvora, ali i o tome šta bi se moglo desiti iranskom režimu u intervjuu za N1 govori kolumnist i novinar The Washington Posta Jason Rezaian.

Ne propustite vijesti iz svijeta, kao ni naš sportski pregled.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!