Aljoša Čampara, Iva Vukušić, Mehmed Baždarević i Tomislav Ivković u Danu uživo

Vijesti 22. jun 202109:29 > 12:35 0 komentara
N1

Dan uživo" i danas donosi pregled aktualnih tema od 16 do 18 sati. Evo što Vas očekuje:

– Kako je doživio spominjanje u izvještaju Valentina Inzka, zašto ga sjednice Skupštine Kantona Sarajevo podsjećaju na koridu, hoće li biti novih pojačanja u NiP-u, tko je kriv pa još nema vakcina koje najavljuje Fadil Novalić, za N1 danas govori Aljoša Čampara.

– Međunarodni mehanizam za kaznene sudove za osam dana izreći će presudu bivšim šefovima Službe državne bezbjednosti Srbije Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću, optuženim za zločine počinjene u BiH i Hrvatskoj. O značaju ove presude govori dr. Iva Vukušić, sa Univerziteta u Utrechtu.

– Bosnu i Hercegovinu drugi dan ljeta očekuje još jedan tropski dan, zbog čega je narandžasti meteoalarm upaljen za skoro kompletnu teritoriju države.
Sunčanica i toplotni udar najveći su neprijatelji našeg organizma, a kako da se ponašamo u ovim vrelim danima, što možemo sami, a kad ići liječniku? S nama danas dr.spec. Elma Kuduzović, rukovoditeljica Odjeljenja za promociju zdravlja INZ-a.

– Poseban sportski blok emisije, u kojem je sa vama kolega Semir Mustafić, i danas će biti posvećen Europskom prvenstvu u nogometu, ali i prvenstvu Starog kontinenta za košarkašice. S nama je danas i novi trener Željezničara Tomislav Ivković, te bivši izbornik reprezentacije BiH Mehmed Baždarević.

Donosimo i svjetske, biznis i servisne informacije.

S Vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!