Amel Tuka, Svetlana Cenić, Haris Zahiragić i Sejo Bajraktarević gosti Dana uživo

Vijesti 04. aug 202113:26 > 13:29 1 komentar
N1

U današnjem "Danu uživo" donosimo pregled svih aktuelnosti iz zemlje, regije i svijeta.

Nako finalne trke na Olimpijskim igrama u kojoj se bori za historijsku medalju za BiH sa nama je naš najbolji atletičar Amel Tuka.

Dolazak Christiana Scmidta, novog visokog predstavnika u BiH, njegove prve poruke, odluku Valentina Inzka, reakcije političara u RS-u koje su uslijedile, današnji sastanak sa Vučićem i ostale aktuelnosti komentarišemo sa ekonomskom eksperticom Svetlanom Cenić.

“Vi se bavite smećem, a mi ćemo državom” poručio je nedavno Haris Zahiragić, SDA zastupnik u Skuštini KS, ali i član Predsjedništva stranke, vladajućoj koaliciji u kantonu. Šta im zamjera, kako ocjenjuje rad aktuelne vlade, a kako stanje u SDA pitamo ga danas u “Danu uživo”.

Multimedijalni bh. umjetnik  Sejo Bajraktarević obilježava 50 godina rada i tim povodom je njegov sin Erik Vildan Bajraktarević, mladi reditelj, uz asistenciju i pomoć Dine Mustafića napravio film o ocu naziva “Posljednja bajka u zoni sumraka”. Ovaj dokumentarni film će premijerno biti prikazan 12. augusta, a otac i sin naši su današnji gosti.

I danas se družimo u skraćenom izdanju. Tačno u 17 sati pozdravit će vas Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare