Amila Pilav-Velić, Ćamil Duraković, Danica Ilić i Ines Kavalec u Novom danu

Vijesti 30. okt 202217:28 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Kako energetska kriza i enorman rast cijena energenata utiču na inflaciju? Koje mjere podrške su nadležni u BiH trebali poduzeti? Koliko nas teška zima čeka ukoliko ne krenemo djelovati? Gošća Novog dana prof. dr. Amila Pilav-Velić sa Ekonomskog fakulteta Sarajevo.

Ćamil Duraković, nezavisni kandidat i budući potpredsjednik RS govori sutra za Novi dan.

Da li je ijedna politička partija u svojim programskim ciljevima dala fokus na marginalizirane skupine stanovnistva? Da li se na adekvatan način provodi zakon o roditeljima / njegovateljima u FBiH? Slučaj zavoda “Pazarić” – da li je riješen? Koje su novine u radu Udruženja “Dajte nam šansu”. Gošća Novog dana Ines Kavalec, predsjednica Udruženja “Dajte nam šansu”.

Novi premijer Velike Britanije Rishi Sunak i njegova supruga Akshata Murty, roditelji dvoje djece, među najbogatijim su Britancima i vlasnici su nekoliko raskošnih zdanja u Engleskoj i Londonu. Iz raskošnih vila porodica se seli u Downing Street 10, tradicionalnu rezidenciju britanskog premijera. Šta se očekuje od novog premijera i koliko je već drugačiji od ostalih. Uživo smo u Londonu sa nama novinarka Danica Ilić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!