Amor Mašović, Damir Mašić, Maja Dragojević-Stojić i Jasmin Ligata u Novom danu

Vijesti 23. sep 202114:29 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

O borbi protiv koronavirusa, epidemiološkim mjerama, vakcinaciji, post kovid tretmanu, savjetima za zdravlje sutra za Novi dan govori dr. Maja Dragojević-Stojić, internista kardiolog Opšte Bolnice Prijedor.

O iskustvima rada u Institutu za nestale osobe kojim je rukovodio i iz kojeg sa pozicije direktora odlazi u penziju, o procesu traženja nestalih, teškim iskustvima rada, bolnim momentima, sutra za Novi dan govori Amor Mašović.

25. redovna sjednica Zastupničkoga doma Parlamenta Federacije BiH zakazan je za ponedjeljak. Brojne tačke dnevnog reda o kojima razgovaramo sutra sa Damirom Mašićem, zastupnikom SDP-a u PD PFBiH.

U nedjelju se u Njemačkoj održavaju parlamentarni izbori. Prema jednoj anketi četiri od deset njemačkih birača ne znaju kome će dati glas na izborima. Nakon nedjeljnih izbora se i završava era Angele Merkel. O ovim temama sutra razgovaramo sa Mehmedom Smajićem sa Deutsche Wellea.

FK Željezničar i Udruženje Pomozi.ba, za 100 godina „Gospodina“, zajedno će organizovati „fundraising“ događaj na stadionu Grbavica 10. oktobra. 100 dječaka protiv 11 Željinih, za 100 godina plavog tima i sav prihod od ulaznica, koje će biti puštene u prodaju po cijeni od 5 KM, ići će u fond za liječenje naših građana. Projekt menadžer udruženja Pomozi.ba Jasmin Ligata sutra je naš gost.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!