Analiza na N1 od 20 sati: Perspektive nakon Općih izbora u BiH

Vijesti 03. okt 202215:49 0 komentara
N1
N1

Večeras na programu N1 televizije od 20 sati gledajte dijaloški TV specijal u kojem će gosti iz BiH i regiona ponuditi analitički osvrt na perspektive Bosne i Hercegovine u svjetlu Općih izbora koji su održani 2. oktobra u BiH.

Kakve su postizborne kombinatorike u ponudi na stolu izbornih rezultata? Da li će ljuti politički rivali sjesti zajedno i krenuti u neku novu, neočekivanu koaliciju? Mogu li građani Bosne i Hercegovine očekivati reformske vlade na različitim nivoima, ili će na prijestolje sijesti ista politika u drugom pakovanju?

O Bosni i Hercegovini, neophodnostima, odluci visokog predstavnika, koalicijama, pobjedama i porazima – večeras u specijalu N1 televizije od 20 sati – govore: Vesna Pusić, bivša ministrica vanjskih poslova Republike Hrvatske; Amna Popovac, aktivistica iz Mostara, Zlatiborka Popov Momčinović, profesorica na Univerzitetu u Ističnom Sarajevu, Pavle Mijović, profesor na Univerzitetu u Sarajevu i kolumnista Oslobođenja te Sonja Biserko, predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji.

Specijal “Izbori” večeras od 20 sati, uživo na N1 televiziji.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!