Bago, Nikolić, Mujdža i Cenić gosti Novog dana

Vijesti 01. dec 202218:28 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Zavod za javno zdravstvo FBIH i dalje ne želi otkriti ko su proizvođači vode u kojim su pronađene ešerihija koli i fekalne streptokoke. Dok građani negoduju zbog uskraćenih informacija, Udruženja potrošača upozoravaju da je odluka protivna interesima građana. Prehrambeni tehnolozi i agroekonomisti dodaju, kakvu hranu jedemo?

Dodik dobio četvrtog delegata u Domu naroda BiH. Znači li to kontrolni paket u vlasti? Koliko je čvrst dogovor Osmorke i HDZ-a? Mogu li “preživjeti” raspodjelu fotelja i pozicija? Kako pomoriti neslaganja oko pojedinih vrućih tema? Može li im SDA poremetiti planove? Može li sreća kojoj se nadaju političari spasiti građane od poskupljenja, aktualne teme analiziramo s ekonomisticom Svetlanom Cenić.

Njemačka vlada sada poduzima ozbiljne korake i namjerava olakšati dolazak stručne radne snage. O kakvim je olakšicama riječ? Izvještava Mehmed Smajić – novinar DW.

Nastavljamo pratiti Svjetsko prvenstvo u fudbalu. O utakmicama koje su iza nas, ali i onima pred nama razgovaramo sa Draganom Čičom u Dohi, ovdje u studiju Mensur Mujdža – bivši fudbalski reprezentativac BIH i član zlatne generacije Zmajeva koja se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine.

Diplomatski zimski bazar u organizaciji diplomatske zajednice u Bosni i Hercegovini bit će održan 3. decembra u Sarajevu. Prilika je to građanima i međunarodnoj zajednici da se okupe i zajedno uživaju u kulturnim i kulinarskim specijalitetima iz cijeloga svijeta, te prikupe novac za pomoć djeci i omladini. Organizatori bazara jutros u Novom danu.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 08-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!