Bajrović, Hadžović, Arnaut i Savić u Danu uživo

Vijesti 12. aug 202212:23 0 komentara
N1

Danas u Danu uživo gledajte:

O Izraelskom memorandumu, tehničkim izmjenama izbornog zakona, posljedicama političke krize i predizbornim tenzijama razgovaramo sa Danijalom Hadžovićem, urednikom Avaza.

Iznenadno miješanje Izraela u unutarnju politiku BiH i rekacije, te propuštene šanse bh diplomatije teme su razgovora sa Damirom Arnautom, zastupnikom Predstavničkog doma Parlamenta BiH.

O krivičnoj prijavi HRS-a zbog kako navode izazivanja rasne, vjerske i nacionalne mržnje, razdora i netrpeljivosti, narativu koji zagovara na društvenim mrežama, kritičkom razmišljanu u slobodnom društvu, ali i aktuelnim društveno-političkim temema razgovaramo s Reufom Bajrovićem.

Saša Savić jedno od najpoznatijih svjetskih imena u marketinškoj industriji, ali i starijim generacijama dragi glas kultnog sarajevskog Omladinskog radija i samoproglašeni “predsjednik Ribolovno-demokratkse stranke RDS” promoviše svoj prvi, obećavajući roman “Četvrta violina” u programu N1.

Uživo smo na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala. Budite uz dan uživo od 16 do 18.30, dobar dan će vam poželjeti Sunčica Šehić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!