Bećirović i Hadžikadić gosti Pressinga, Izetbegović odbio sučeljavanje

Vijesti 21. sep 202213:58 2 komentara
N1

Denis Bećirović i Mirsad Hadžikadić večeras gostuju u Pressingu, dok je Bakir Izetbegović odbio da se suoči s njima.

Imaju li dovoljnu podršku da iz državnog Predsjedništva, nakon 12 godina, skinu kandidata SDA? Ko je populista i demagog, a ko borac za državu i narod? Ko će se uspješnije izboriti s prljavom kampanjom političkih protivnika?

Kako Hadžikadić odgovara na optužbe SDP-a da je trojanski konj SDA, a kako Bećirović odgovara na optužbe koalicije Država da je 25 godina na budžetu? Šta bi novo donijeli u državni vrh i s kim bi radije sarađivali u Predsjedništvu od kandidata iz reda Srba i Hrvata – sa Mirkom Šarovićem ili Željkom Cvijanović, sa Željkom Komšićem ili Borjanom Krišto? Može li BiH preživjeti još četiri godine političkih blokada i izolacije? Kakav plan imaju za izlazak zemlje iz krize?

O svemu u Pressingu političari koji će se na izborima boriti za poziciju člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda Bošnjaka – kandidat ujedinjene opozicije, potpredsjednik SDP-a Denis Bećirović i kandidat koalicije Država, predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić. Treći kandidat, predsjednik SDA Bakir Izetbegović, odbio je suočavanje s njima.

Pressing s Amirom Zukićem gledajte večeras u 20 sati, uživo, samo na N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare