Borenović: Dodik me zvao, požalio se da ima problem sa zubima

Vijesti 30. jul 202111:46 4 komentara
N1

Problem sa zubima prvog čovjeka SNSD-a, formiranje "Vlade nacionalnog jedinstva" u Republici Srpskoj, ali i zajednički ručak nakon današnjeg zasjedanja u NSRS teme su o kojim je putem telefona razgovarao sa Miloradom Dodikom, kazao je u razgovoru za BN predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

“Prvo požalio mi se da ima problema sa zubima i da ga to muči, ja sam mu poželio sreću da to pitanje riješi”, rekao je Borenović u razgovoru za BN.

Osim toga, predsjednik PDP-a kaže, Dodik mu se zahvalio za dolazak na sastanak i čvrst stav.

“Ja sam ponovio, to nema veze nikakve sa njim, ni sa njegovom strankom, već sa vrlo lošom Inckovom odlukom koja je potpuno na štetu Republike Srpske i našeg naroda i da ću to uvijek uraditi u skladu sa svojim osjećajima, stavovima koje zastupam i koje ću uvijek zastupati”, potcrtao je Borenović.

Borenović kaže da ima osjećaj da je Dodik pozivom imao potrebu da ponovo pozove na formiranje “Vlade nacionalnog jedinstva”, što je ponovo izignorisao uz konstataciju, kaže Borenović- “Pusti to, od toga nema ništa, ne želim o tome da razgovaram!”.

Borenović je još dodao da je Dodik pozvao na ručak poslije današnjeg zasjedanja NSRS, na kome bi se ponovo okupili predstavnici političkih partija u RS. Borenović vjeruje da nema ništa ni od ručka, ni od “Vlade nacionalnog jedinstva”.

Ranije je Borenovićev opozicioni kolega Nebojša Vukanović tvrdio da je Dodik vilicu povrijedio u tuči sa Lukačem, na šta je Dodik odgovorio da Lukač ne bi bio ministar da ga je udario.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare