Borenović: Ovo su lopovi koji kradu od naših građana

Vijesti 02. nov 202218:39 0 komentara
N1

Na protestima ispred zgrade Radio - televizije Republike Srpske građanima se obratio i predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekavši da stoji ispred zgrade koja koja je tvornica laži i da su vladajući u RS lopovi.

“Jelena je pobijedila za predsjenika. Ne treba nama niko, nama treba samo ova iskrena i prava narodna podrška i zato je velika zahvalnost vama koji ste slobodno došli. Ostaćemo uz Jelenu i naš narod i tražićemo do kraja da se utvrdi odgovornost za one koji su krali izbore. Sve ste imali prilike da vidite i koliko nedostaje listića i vreća, pa nevažećih listića, i kada sve to sabarete radi se o 70 hiljada glasačkih listića. Zato je važno da na ovome insistramo do kraja. Igramo ovu utakmicu do kraja da nikada ne odustanemo. Ima nas više nego njih i to je važno jer ste došli slobodni, nisu vam prijetili i trpali u autobuse. Pozvam vas da kažemo svi ovoj fabrici laži koju uređuju našu RTRS, da je sramno njihovo izvještavanje”, kazao je Borenović.

Vukanović: Sjetite se kako je bilo našim precima kada su išli preko Albanije

Na uzvikivanje građana lopovi, lopovi, Borenović je dodao:

“Jesu lopovi, jer kradu od ovog našeg naroda. Nećemo mafiju, hoćemo normalnu i pravednu RS u kojoj zakoni vrijede jednako za sve i poštene izbore”.

Blog uživo protesta u Banjaluci pratite OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!