Borenović: Trivić nedostižno vodi, posebno hvala Banjaluci koja se oduprla

Vijesti 02. okt 202222:03 0 komentara
N1

Lider PDP-a Branislav Borenović kazao je kako, na osnovu trećine izbrojanih glasova za predsjednika Republike Srpske (184.730 glasova), Trivić ima 98.624 glasa, a Milorad Dodik 84.212 glasova. "To je jedna dosta velika razlika", rekao je Borenović.

Kada je u pitanju Banjaluka, kazao je da su prebrojali nešto manje od 30 posto (32.402).

“Dominantno Jelena Trivić vodi – 18.649 glasova, a Dodik ima 13.033 glasova. To su trendovi koji se ne mogu stići. Razlika za Jelenu na nivou cijele RS je preko 14.000 glasova. Po nama je nedostižno, ali nada zadnja umire i treba sačekati. Hvala posebno Banjaluci koja je bila žestoko napadnuta, ucijenjena, pritisnuta. I oduprla se. Pokazala je Banjaluka da kažnjava onog ko je želi okupirati”, rekao je Borenović.

Dodao je kako je vrlo sretan zbog ovih pokazatelja i najavio: “Vrlo brzo ćemo imati konačne rezultate u procentu koji više niko ne može izmijeniti. I da će to pokazati da nas čeka jedan naporan, veliki i važan posao. U kome ćemo sve građane u RS tretirati jednako, zakoni važiti jednako za sve i napraviti pravedno mjesto za život. U kojem će biti posla, penzioneri neće biti poniženi, borci puni dostojanstva, biti posla za ljude koji žele raditi. Biće visoke plate i penzije, izaći ćemo iz izolacije i nećemo imati neprijatelja koliko ih danas imamo. Ovo će biti pravo mjesto za život u kojem se niko ne treba plašiti ni sa jedne strane”.

Na kraju je i “zaprijetio”: “Oni su griješili, krali i zloupotrijebili svoju poziciju, morat će odgovarati”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!