Čedomir Jovanović, Ivan Vuković, Vlatko Glavaš i Zijah Sokolović u Danu uživo

Vijesti 30. mar 202111:36 0 komentara
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme. Od 16 sati gledajte:

– Dva desetljeća prošlo je od uhićenja Slobodana Miloševića, a ovih dana ova tema aktualizirana je nakon što je s prikazivanjem počela tv serija koja govori o ovome događaju. Čedomir Jovanović, bio je akter tih zbivanja i danas govori za N1.Govorit ćemo i o vakcinaciji bh. državljana u Srbiji, te drugim aktualnim temama u regiji. Lider LDP-a i savjetnik Željka Komšića, govori za “Dan uživo”.

– Ne stišavaju se reakcije na istupe pojedinih dužnosnika Crne Gore o srebreničkom genocidu. . U Srebrenici se dogodio genocid, Vlada Crne Gore poštuje sve presude, poručuje Dritan Abazović. S nama danas gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković, koji će govoriti o ovoj i drugim aktualnim temama.

– 4.travnja obilježava se kao Međunarodni dan protuminske akcije. Tim povodom Misija EUFOR-a u BiH pokrenula je kampanju „Virtualne edukacije o rizicima od mina i eksplozivnih sredstva zaostalih iz rata.“ O ovoj temi govore Džejna Skopljak, menadžer za edukaciju u EUFOR-ovom odjelu za Informiranje o minama, te potpukovnik EUFOR-a Markus Haider.

– Naše nogometne Zmajeve, sutra na Grbavici očekuje važan meč, odnosno kvalifikacijski susret s Francuskom. Nakon 2 na prema 2 s Finskom, te 0:0 s Kostarikom, što smo pokazali, što je dobro, a što ne kod igrača izbornika Ivayla Peteva, analizira bivši bh. nogometni reprezentativac Vlatko Glavaš.

– Ovom video porukom se glumačka legenda Zijah Sokolović oglasio povodom Svjetskog dana pozorišta, Zapravo je poslao poruku gledateljima i kolegama iz ugla lika iz njegove čuvene monodrame “Glumac… je glumac… je glumac”. Ova predstava danas obilježava jubilej ,43 godine svog igranja a on, Zijah Sokolović naš je gost.

Donosimo i aktualne vijesti, ekonomske , svjetske, biznis, sportke i servisne informacije.

Vaš domaćin Zvonko Komšić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!