Cikotić, Mlinarević, Čanak, Ahić i Domazet u Danu uživo

Vijesti 01. mar 202213:19 > 13:50 0 komentara
N1

U prazničnom izdanju Dana uživo gledajte:

Izvještavamo o obilježavanju Dana nezavisnosti BiH, uživo smo u sarajevskoj Vijećnici gdje će biti upriličena Svečana akademija i prijem u organizaciji predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića i člana Predsjedništva Šefika Džaferovića.

Naša centralna tema je ruska invazija na Ukrajinu koja je ušla u svoj 6. dan. Uživo smo u Kijevu, o trenutnoj situaciji za N1 govori mladi ukrajinski delegat u UN-u Denys Ganzha.

Sa nama u studiju je stručnjak za sigurnost prof. Jasmin Ahić, a posljednje informacije donosi kolega Esmir Milavić. Iz Moskve, Slovačke i Rumunije izvještavaju naše reporterke i reporteri.

S nama je danas i ministar sigurnosti Selmo Cikotić. Je li i BiH ugrožena? kako različiti ishodi rata u Ukrjini mogu djelovati na našu zemlju i region? Jesmo li spremni za izbjeglički val?

O poziciji Srbije i odnosu spram ruske invazije na Ukrajinu za “Dan uživo” govori Nenad Čanak lider Lige socijaldemokrata Vojvodine. Uživo smo u Novom Sadu.

O refleksiji agresije Rusije na Ukrajinu na BiH i ekonomske tokove, te potencijalnim rješenjima inflacije razgovaramo sa ekonomskim ekspertom Antom Domazetom.

Idemo i u Prag. O obilježavanju dana nezavisnosti BiH u Češkoj, odjecima ruske invazije, o izrugivanjima na račun njene bolesti i lika uopće u rodnom Ljubuškom razgovaramo sa ambasadoricom naše zemlje Martinom Mlinarević.

Sa vama je danas Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!