Crnadak: Istorijski dan u RS, niko u političkoj borbi nije toliko nisko pao

Vijesti 11. dec 202115:06 1 komentar
RTRS

"Juče je zaista bio istorijski dan u Republici Srpskoj, jer niko nikada u političkoj borbi nije pao toliko nisko i pokazao monstruoznost i brutalnost kakvu smo vidjeli juče. Niko nije zaslužio ono sto je urađeno Ivanu Begiću i niko ne bi trebao da se onako poigrava sa ljudskim životima da smo normalno društvo", rekao je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

Crnadak kaže da smo, na žalost, juče vidjeli koliko je zatrovano društvo postala Republika Srpska nakon 15 godina vlasti SNSD-a i njihovih partnera.

“Politika “džaba ti znanje i diploma ako nisi kod nas u stranci” uz promociju bahatosti i bezosjećajnosti ispostavlja račun Republici Srpskoj i njenim građanima. Nije im bilo dovoljno ono što su uradili juče, pa su i noćas nastavili sa likovanjem iz najužeg partijskog i porodičnog vrha”, kazao je Crnadak.

On kaže da su još jednom potvrdili da su najobičniji politički razbojnici, koji žele da u cijeloj Republici Srpskoj uspostave svoj nehumani sistem u kojem se “gazi preko mrtvih” da bi se došlo do još novca i moći.

“Zato će novoj vlasti u Republici Srpskoj biti mnogo lakše vratiti opljačkani novac u budžet, nego izliječiti društvo od posljedica onoga što smo trpili poslednjih 15 godina”, istakao je Crnadak.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare