Crnogorka ponudila vlasniku “Kod Fehre” i njegovoj obitelji besplatno ljetovanje

Vijesti 25. sep 202211:20 2 komentara
N1/ F.Z.

Nakon što je Fahrudin Mešković iz Busovače u svom restoranu dočekao i ugostio navijače Crne Gore, koji su se išli u Zenicu na susret između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore, Kotoranka Daliboka Batuta Pavićević sada je pozvala Fahrudina da s obitelji besplatno ljetuje u njezinim apartmanima u Prčanju u Crnoj Gori.

Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila “dirnuta dočekom crnogorskih navijača”.

“Moj poziv za gospodina Fehra dolazi iz čistog srca. Njegovu gestu sam zapravo vidjela kao krunu odnosa između dva bratska naroda, a zapravo su taj odnos započeli navijači BiH i Crne Gore koji su nam pokazali što je suština igre tj. samog sporta. Sport bi trebao da nas spaja, nikako da nas razdvaja”, kazala je Daliborka za Portal RTCG.

Screenshot

Također je napomenula kako bi i ona voljela probati “burek sa sirom”.

“Ako bude dolazio voljela bih probati taj burek sa sirom, a može i s mesom”, rekla je na kraju Daliborka.

Podsjećamo, prije nekoliko dana ugostitelj Fahrudin Mešković, vlasnik restorana “Kod Fehre” u mjestu Lašva kod Zenice, kako je i obećao, ugostio je navijače Crne Gore koji su došli da podrže svoju reprezentaciju na Bilinom Polju u Zenici protiv BiH.

Kako je sve izgledalo zabilježio je reporter N1 Haris Mrkonja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare