Čuveni “Otrov” u Sarajevu uskoro počinje sa radom: “Vidimo se na hamburgeru”

Vijesti 03. sep 202114:49 > 15:30 0 komentara
Općina Centar Sarajevo

Danas je načelnik Općine Centar Srđan Mandić uručio potrebna odobrenja Nesretu Abaziju, vlasniku grilla „Student“, popularnom „Trovaču“, čime je Općina Centar ispunila svoju obavezu za nesmetan početak rada ovog fast fooda u koji stanovnici odlaze već godinama.

PROČITAJTE JOŠ

Radi se o odobrenjima za postavljanje kioska u ulici Zaima Šarca u Sarajevu, rješenju o osnivanju ugostiteljske djelatnost i rješenju o ispunjavanju minimalno tehničkih uslova.

Abazi se zahvalio načelniku Mandiću i upoznao ga da sada još predstoje procedure u Poreskoj upravi, ali kako se nada da će sve biti završeno tokom naredne sedmice.

Općina Centar Sarajevo

Načelnik Mandić je poželio mnogo sreće u radu Nesretu i naglasio kako Općina Centar i dalje stoji na raspolaganju, kako njemu, tako i ostalim privrednicima.

“Vjerujem da će sve ostale procedure biti završene u što skorijem roku. Dolazio sam na hamburger koji je postao prepoznatljiv i van Sarajeva. Radujem se što će uskoro građani imati priliku da opet osjete miris hrane iz grilla „Student“”, istakao je načelnik Mandić i poručio Abaziju: „Vidimo se na hamburgeru“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!